BCS Telecom
dé echte onafhankelijke telecom specialist!

Over BCS Haarlem

BCS Haarlem is dé onafhankelijke specialist op het gebied van telecom & ICT. Door de ruim 30 jaar ervaring in de telecombranche kennen wij als geen ander het telecomlandschap en zijn wij de aangewezen partner om u te ontzorgen bij alle zakelijke Telecom en ICT vraagstukken. Bij ons kunt u terecht voor een gedegen, helder en onafhankelijk advies, uiteraard afgestemd op uw onderneming. Dankzij onze onafhankelijke positie en het leveren van uitsluitend A-merken kunnen wij uw werkomgeving gereed maken voor nu en de toekomst.

BCS Haarlem is onder andere Business Partner van KPN, Vodafone en Odido en werkt nauw samen met distributeur TD Synnex. TD Synnex is een van de grootste distributeurs in Nederland en heeft  op alle gebieden de expertise in huis om te kunnen ondersteunen bij de meest complexe ICT vraagstukken. Wij kunnen u voorzien van een mobiele aansluiting tot de  complete inrichting van de werkplek, alles is mogelijk!

Onze netwerk partners:
Wij verzorgen aansluitingen van Vodafone  / KPN   / Odido / BEN / Lebara voor zowel het  zakelijke als het consumenten portfolio! Youfone Zakelijk
BCS Diensten   (BCS VoIP / BCS Mobiel / BCS Internet)

Wij leveren alle merken hardware doorgaans binnen 24 uur door geheel Nederland:

  • Apple  /  Samsung /  Nokia  /  Motorola / Google Pixel / OnePlus /  Xiaomi /  Huawei /  LG /  OPPO
  • Refurbished iPhones van Renewd inclusief 24 maanden Pick-Up and return garantie!  ( https://www.renewd.com/nl )
  • Apple iPad Wifi / iPad Wifi+4G  / Samsung Galaxy Tab / Galaxy Tab +4G
  • Mac Book Air / MacBook  Pro / iMac /  Lenovo Thinkbook / HP Probook  / Microsoft Surface / Asus / Acer
  • Gigaset / Yealink/ Mitel / Draytek / Fritz
  • Jabra Headsets  / Plantronics

dé echte onafhankelijke telecom specialist! 

U zou er niet aan moeten denken dat uw organisatie telefonisch niet bereikbaar is of dat de internet verbinding er uit ligt. Dat begrijpen wij van BCS Haarlem als geen ander. Voor iedere onderneming, groot of klein is een goede bereikbaarheid van essentieel belang om in de dagelijkse business goed te kunnen functioneren. 

Iedere ondernemer heeft uiteraard al een leverancier van deze diensten. U heeft het direct onder gebracht bij een operator zoals KPN, Vodafone of Odido of u heeft een andere "onafhankelijke" leverancier via wie u deze diensten geleverd krijgt. Maar hoe onafhankelijk is uw huidige leverancier nu eigenlijk? In de meeste gevallen zal hij uw bestaande contracten verlengen bij uw huidige operator maar is dit wel voor u de juiste keuze? 

Bij ons is iedere ondernemer welkom van ZZP'er tot groot zakelijk! Wij garanderen dat wij voor u een flinke kostenbesparing kunnen realiseren. Vele bedrijven gingen u naar volle tevredenheid voor! Uiteraard hebben wij voor u referenties beschikbaar. BCS Telecom gaat uitsluitend voor 5 ***** reviews ! 

Wij van BCS Haarlem kunnen zeggen dat wij dé echte onafhankelijke telecom specialist zijn uit de regio Kennemerland! 

Wij zijn onder andere gespecialiseerd op het analyseren van uw belgegevens en naar aanleiding van de uitkomst van deze analyse geven wij een echt onafhankelijk advies. In de meeste gevallen brengt ons advies een beter aansluitend contract op wat geheel op uw wensen en behoeften is afgestemd. Bijkomend voordeel is dat er in de meeste gevallen ook nog een aanzienlijke kostenbesparing per gebruiker mogelijk is. Uiteraard regelt ons team voor u de aanpassingen in het contract of de eventuele overstap van uw huidige leverancier naar de nieuwe. Wij zijn er tenslotte voor om u volledig te ontzorgen op telecom en ICT gebied zodat u zich kan richten op uw dagelijkse business!

Met het BCS Mobile Managed Service Plan ontvangt u van ons 24/7 service!  In deze service is onder andere inbegrepen; kosteloze simwissels, contractovernames, deblokkeren na verlies/diefstal, factuur analyses etc. Vraag naar de voorwaarden!

Wilt u weten wat BCS Haarlem voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend met ons contact op.