BCS Telecom
dé echte onafhankelijke telecom specialist!

Vodafone | KPN | Odido

Een goede telefonische bereikbaarheid van uw medewerkers is onderweg, thuis of op kantoor van essentieel belang. BCS Haarlem is ook op mobiel gebied dé echte onafhankelijke telecom specialist! 

Veel bedrijven hebben GSM abonnementen die niet juist zijn afgestemd op het daadwerkelijke gebruik. Hierdoor betaalt u (als werkgever) vaak vele tientallen euro's per maand te veel aan abonnementskosten. Wij maken kosteloos een analyse van het belgedrag en het dataverbruik en brengen naar aanleiding hiervan een advies uit wat het beste op het daadwerkelijke verbruik is afgestemd. In veel gevallen kan door een simpele aanpassing van de abonnementsvormen al een enorme besparing worden gerealiseerd. Kortom, wilt u gebruikersnamen op de factuur vermeld hebben de bundels van uw abonnementen aangepast hebben of heeft u een nieuwe simkaart nodig? Dan bent u bij BCS Haarlem op het juiste adres! 

Bij ons kunt u uiteraard terecht voor nieuwe aansluitingen of voor het verlengen van uw bestaande abonnementen (ook als deze niet door ons zijn aangesloten) BCS Haarlem is Business partner van KPN, Vodafone en Odido daarnaast hebben we onze eigen propositie BCS Mobiel op het betrouwbare KPN en Vodafone netwerk. 

Wilt u besparen op uw maandelijkse kosten en geen omkijken meer hebben aan het beheer van al uw abonnementen? Neem contact met ons op en wij maken voor u een kosteloze analyse van uw facturen en geven u een onafhankelijk advies. Hierdoor kunnen wij in de meeste gevallen een besparing realiseren van 20 - 30 % op de maandelijkse kosten. 

BCS Mobiel 

Met BCS Mobiel beschikt de klant over één gemeenschappelijke datapool waar alle gebruikers gebruik van maken. Hierdoor kunnen wij uw abonnementen op het daadwerkelijke dataverbruik optimaal afstemmen, hierdoor bespaart u al gauw 30 % op uw maandelijkse kosten! BCS Mobiel abonnementen hebben geen lange looptijden en zijn maandelijks eventueel maandelijks opzegbaar! BCS Mobiel is leverbaar op het KPN of Vodafone netwerk.

Kunt u uw privé abonnement verlengen of heeft u een nieuw toestel nodig? Ook hiervoor kunt u terecht bij BCS Telecom. Wij zijn officieel verkooppunt van KPN HusselVodafone, Odido, BEN en Lebara. Wist u dat u als klant veel voordeel kunt behalen als u uw Mobiele abonnement, Televisie en Internet  onderbrengt bij 1 provider? Wij regelen dit graag voor u! En bij BCS Haarlem ontvangt u dezelfde acties en kortingen als bij de KPN of Vodafone winkel of in de Odido shop!  

 

 


BCS Mobiel

U kunt ook kiezen voor BCS Mobiel. BCS Mobiel is maandelijks opzegbaar en maakt gebruik maakt van het betrouwbare netwerk van KPN of Vodafone. 

Indien u met meerdere gebruikers een BCS Mobiel abonnement heeft vormen alle databundels een gezamenlijke bedrijfsbundel.  Via een vast - mobiel integratie zijn alle functies van een volwaardige telefooncentrale op uw mobiele telefoon beschikbaar. Klik hier om naar het  animatie filmpje over Vast - mobiel integratie te gaan. U kunt zelf bepalen hoe u en uw medewerkers bereikbaar willen zijn. Dit kan zijn op de mobiele telefoon, via een desktop telefoon of eventueel via een Softphone op uw PC. Wilt u uitbellen met uw vaste- of met uw mobiele nummer? Het kan allemaal en u kunt het zelf eenvoudig instellen via de App! 

BCS_Simkaarten_1
BCS_Simkaarten_1
BCSTelecom
BCSTelecom
BCS_Simkaarten_1
BCS_Simkaarten_1
  • BCS Mobiel abonnementen op het KPN of Vodafone netwerk zijn maandelijks opzegbaar!
  • BCS Flex: Pay as you go, je betaalt wat je gebruikt! Al vanaf € 12,50 per maand per gebruiker.
  • BCS Mobile Blue met bedrijfsbundel: Onbeperkt bellen en SMS'en binnen NL en de EU. Alle datategoeden vormen 1 gezamenlijke bedrijfsbundel, BCS Mobile Blue is verkrijgbaar met 4,12,25 en 50 GB databundels vanaf € 25,00 per gebruiker 
  • BCS Data Only abonnementen  zijn al beschikbaar vanaf € 7,00

Op alle BCS Mobiel abonnementen is het standaard mogelijk om twee 06 nummers te gebruiken op één simkaart.  Bijvoorbeeld één nummer voor privégebruik en een voor zakelijk of een apart nummer voor uw gezin. Deze nummers komen beiden uit op uw mobiele toestel, maar zijn via de App los van elkaar te beheren voor wat betreft bereikbaarheid. Hierdoor volstaat u met één toestel en bespaart u in de kosten omdat u slechts één abonnementsprijs betaalt.

BCS heeft het Mobile Managed Service Plan voor een klein bedrag per mobiele gebruiker ontvangt u van ons 24/7 service! In deze service is onder andere inbegrepen; kosteloze sim wissels, contractovernames, deblokkeren na verlies/diefstal, factuur analyses etc. Vraag naar de voorwaarden!