BCS Telecom
dé echte onafhankelijke telecom specialist!

Internet verbindingen - Wifi 

Wist u dat u waarschijnlijk veel geld kunt besparen op uw internet verbinding? 

Bedrijven hebben vaak al jaren lang een internet verbinding via xDSL, glasvezel of via de kabel. In veel gevallen is deze traag en voldoet deze niet meer aan de verwachtingen van deze tijd. U kunt zeer waarschijnlijk tot enkele honderden euro's besparen, door over te stappen naar een andere leverancier. Veelal ontvangt u hogere internet snelheden voor een lagere prijs per maand!  Wij kunnen uiteraard voor u kijken welke internet verbindingen op uw adres geleverd kunnen worden en wat de maximale snelheden behaalt kunnen worden. Benieuwd hoe snel is uw huidige internet verbinding is? Doe dan hier de speedtest!

Heeft u op uw privé adres een internet aansluiting nodig (met of zonder TV abonnement), wij kunnen deze leveren van KPN, Ziggo en Odidoe. Uiteraard kunnen wij ook de overstap regelen naar een andere aanbieder. Benieuwd welke snelheid en welke provider op uw adres leverbaar is? Neem dan contact met ons op! 

Glasvezel
Wilt u met meerdere gebruikers grote bestanden tegelijkertijd downloaden zonder enige vertraging? Heeft u behoefte aan streaming diensten zoals videoconferencing? Dan is glasvezel de juiste keuze! Met glasvezel wordt de internetsnelheid niet verstoord door externe factoren. Hoeveel mensen er ook tegelijk online zijn. De maximale snelheid die gehaald kan worden is 1 Gbps. Bijkomend voordeel is dat de down en upload snelheid gelijk zijn! Wilt u weten of er op uw locatie glasvezel beschikbaar is, neem dan contact met ons op! Wij kunnen glasvezelverbindingen leveren van KPN, Ziggo, Odido en Eurofiber.

xDSL

Het kopernetwerk wordt heel veel voor internetverbindingen gebruikt. Alle ADSL - en VDSL verbindingen maken gebruik van de aanwezige koperinfrastructuur. Bijna ieder adres in Nederland is hierop aangesloten en door steeds voortschrijdende techniek zijn steeds snellere verbindingen haalbaal over koper. De maximale downloadsnelheid die behaald kan worden met VDSL is tot 200 Mbps. De snelheid die op uw adres haalbaar is kan lager uitvallen, dit is afhankelijk van diverse factoren. Wilt u weten welke snelheid op uw locatie mogelijk is via VDSL neem dan contact met ons op. Wij kunnen VDSL verbindingen leveren van onder andere KPN, VodafoneZiggo, T-Mobile en Tele2.

 

Kabel Internet

Bij internet via de kabel gebruiken we de coax kabel die van oudsher bedoeld is voor de televisie. Tegenwoordig kan bellen en internetten ook via deze aansluiting. Omdat je gebruik maakt van de televisiekabel, ben je verplicht om een televisiedienst af te nemen wanneer je internet via de kabel wilt ontvangen. Inmiddels is 98% van het oude coax netwerk vervangen door glasvezel. De grootste kabelaanbieder heeft het glasvezel netwerk aangelegd tot de wijkcentrale. Alleen het laatste stuk vanaf de wijkcentrale tot aan het huis bestaat nog uit coax. In Nederland is er één aanbieder van internet via de kabel, deze wordt uitsluitend geleverd via Ziggo. 

Momenteel heeft Ziggo zeer scherpe aanbiedingen voor de zakelijke gebruiker! Indien u direct een Ziggo internetverbinding wilt aanvragen klik dan hier

Wi-Fi netwerken

Een goede stabiele internet verbinding is van essentieel belang voor uw bereikbaarheid. Door uw netwerk up-to-date te houden zorgt u voor een stuk continuïteit voor uw bedrijfscommunicatie. BCS Haarlem levert de beste verbinding tot het device van de gebruiker! 

Draadloze apparaten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en dit geldt natuurlijk ook voor draadloos internet. Al deze apparaten en het continu online willen zijn vraagt om een perfect stabiel WiFi-netwerk. Daarmee sta je als bedrijf voor een nieuwe uitdaging. Hoe ga je om met storingen, beveiliging, beperkt bereik en een overbelast WiFi-netwerk?

Netgear_accespoints
Netgear_accespoints
Netgear 630
Netgear 630

Wij staan voor je klaar en regelen de perfecte WiFi-verbinding. Om het meest optimale wifi-netwerk te kunnen bouwen, voeren onze experts eerst diverse metingen uit. Op basis daarvan bepalen we de juiste producten, de hoeveelheid accesspoints en de beste locatie. Aan de hand van dit meetrapport richten we het meest geschikte draadloze netwerk in voor jouw organisatie.

Kies vandaag nog voor een betrouwbaar netwerk, dat automatisch kiest voor het juiste accespoint met het beste bereik. BCS Haarlem is de WiFi-expert van Haarlem en omgeving. 

(Tijdelijk) Onbeperkt internet voor op kantoor, boot, caravan, vakantiehuis of bouwkeet?  

Heeft u een (tijdelijke) internet verbinding nodig in de bouwkeet, uw vakantiehuis, boot, stacaravan, strandhuisje? Dan hebben wij voor u een abonnement met echt onbeperkt internet beschikbaar (zonder data cap van 10 GB per dag) . Deze oplossing werkt in de gehele EU en is eventueel maandelijks opzegbaar. Gaat het strandhuisje uw boor of caravan in de stalling dan kan u zonder problemen het abonnement opzeggen. Informeer naar de mogelijkheden en geniet binnen 2 dagen van supersnel internet!

Zakelijk Internet via 4G - LTE

Heeft u een (tijdelijke) betrouwbare en beveiligde internet verbinding nodig en is er op uw locatie (nog) geen glasvezel of xDSL beschikbaar? Dan hebben wij van BCS Haarlem een passende oplossing! Met behulp van een 4G router en (internationale) SIM kaarten, wordt er een supersnelle en veilige dataverbinding met afgekocht datavolume per maand geleverd.

Hierdoor kunnen we connectiviteit leveren op locaties waar geen huurlijnen of breedband beschikbaar is. Sneller en goedkoper dan satelliet verbindingen, werkt ook uitstekend voor maritieme toepassingen en connectiviteit in buitengebieden. In samenwerking met onze wereldwijde netwerkleverancier levert BCS Telecom ook internationaal in > 55 landen in Europa en Azië.  Allemaal lokaal ondersteund via een wereldwijde field-service organisatie en centraal gemanaged via het Cradlepoint NetCloud platform.

Belangrijkste eigenschappen

  •  Supersnel geleverd – vaak binnen enkele dagen!
  •  Betrouwbare, snelle en kosteneffectieve netwerkverbinding tegen een vast bedrag per maand voor de eerste 200 GB, daarna een vast tarief per GB
  •  Extra netwerkcapaciteit of redundantie d.m.v. meerdere SIM’s van verschillende Telecom operators
  •  Turn-key geïnstalleerd in > 55 landen
  •  24/7 controle van toegankelijkheid en beschikbaarheid, met storingsmelding
  •  Veilig lokaal internetgebruik dankzij tunneling, encryptie en Firewalls, Service level agreements die precies aansluiten op uw   wensen

Maatwerk

Het eindeloos wachten op een vaste lijn of internetverbinding is hiermee verleden tijd. Ook op plekken waar geen vaste verbindingen geleverd kunnen worden, zoals op zeeschepen of boorplatformen, zolang die zich maar binnen een redelijke afstand van de kust bevinden.

BCS Telecom realiseert een stabiele verbinding, voorzien van internetconnectiviteit via het 4G/5G mobiele netwerk tegen een vast tarief, inclusief switch, lokale Wi-Fi, firewall en router. Hiermee kunt u ook een upgrade van de bandbreedte van uw vaste netwerk uitstellen (misschien wel voor onbepaalde tijd) en blijft uw bedrijfsnetwerk snel genoeg voor videoconferenties, VoIP en soortgelijke toepassingen. Desgewenst kunt u voor ‘local internet break-out’ inschakelen met antivirus, antispam, inbraakpreventie en/of URL-screening, zodat de internetprestaties voor de externe gebruikers verbeterd worden terwijl de optimale balans tussen kosten en beveiliging gehandhaafd blijft. Daarnaast volgen onze beveiligingsprofessionals de nieuwste internetbedreigingen op de voet en bewaken ze de firewall activiteit, zodat u er zeker van bent dat de beveiliging ook op langere termijn gewaarborgd is. Zoals valt te verwachten van een integrator verzorgt BCS Telecom het ontwerp, de bestellingen, de implementatie en het beheer van uw complete netwerkverbinding.